Seljord idrettslag og friidrettsgruppa er i medvind for tida. Me har fleire utøvarar, som nå viser seg fram på nasjonalt nivå. Det er for oss veldig gledeleg. Me vil nå kartlegge om det er fleire som har lyst til å satse på ei grein eller to på friidrettsarenaen.

Er du over 11 år og interesert, send meg ei melding på epost (hansingehagen@me.com) eller på sms (95065738) ... me vil gjerne starte opp desse friidrettstreningange nå i vår.

(Born opp til 11 år vil ha eiga friidrettstrening på onsdagar)

mvh

Hans Inge Hagen
Ledar friidrettsgruppa i SIL

Åsne Omtveit og Kjetil Brårud sprang fortast.

Her er resultatlistene fra løpet 3. august 2019: Resultat

Styreleiar: Hans Inge Hagen
Nestleiar: Inge Nilsen
Styremedlem: Borgar Sørensen
Styremedlem: Irina Telnes

Det blir drive felles trening for alle barn fra 4 år og oppover i sommarsesongen. Friidrett for born er nå ein del av Barneidretten i SIL. Sjå inder Idrettskulen -> barneidrett, for aktivitetsplan.

For ungdom, så driv vi i friidrettsgruppa individuell trening (eller med små grupper) etter kva ein driv med. Foreldre, foresatte og mentorar har ansvaret for dette. Det er ofte felles individuell trening på friidrettsbanen, nå det er mogelegheit for det om sommar/haust. Ein kan også benytte seg av hallen på Granvin på fredagane .. da kun for individuell trening; styrke, basis o.l. (ikkje ball eller lagspel).

Er du interesert i å vite meir om friidrett i Seljord? Ta kontakt med ein i styret.

Resultatlister

Order Name Type Note