12

Klubben er avhengig av spillere/foresattes dugnadsinnsats for å drive klubben, i tillegg til betaling av medlemskontingent/treningsavgift og egenandeler ved sommerturneringer. 

Spilleravgift:

Lag 8-10 år kr 200,-

Lag 12-16 år kr 400,-


Dugnader

20 Sep, 2017


Eksterne dugnader innbringer klubben direkte inntekter. Spiller/foresatte får forespørsel om dugnad på Durskuen. Den første vakta går til hovedlaget (SIL), mens den andre vakta går til fotballgruppa. I tillegg så får spillere på G/J16 mulighet for å redusere egenandel Norway Cup ved å jobbe tredje vakta. Det er ikke lagt opp til straff/bøter/avgifter for de som velger å ikke stille. I stedet så tilbys alternativ dugnad slik at alle bidrar likt. 

Alternative dugnader kan være opp pussing og vedlikehold av eget anlegg. 

Spillere som ikke har overholdt sine forpliktelser har ikke rett til Ã¥ delta i klubbens aktiviteter, men klubben åpen allikevel for at spiller ikke nektes trening. Egenandel Norway Cup må imidlertid betales for å kunne være med. I tillegg så vil ikke spiller få benytte SIL sine rabatter på treningsutstyr. Ved evt. overgang andre klubber så måÌŠ gamle krav gjøres opp. 

Medlemmer som har tillitsverv i klubben (lagledere etc.) ansees Ã¥ gjøre sin dugnadsinnsats gjennom tillitsvervet, og er således fritatt for annen dugnad. Det oppfordres allikevel til at samtlige stiller på Durskuen.


Økonomiske krav - aktive medlemmer 

20 Sep, 2017


Dette vil til enhver tid bli bestemt av årsmøtet, og vil være tilgjengelig påÌŠ klubbens hjemmeside. 


Oppgjør for reiser 

20 Sep, 2017


Oppgjør i henhold til statens satser og gjeldende avtale med klubben. Det skal benyttes eget skjema ved levering av reiseregning. Dette inngår inngår i klubbens regnskap. Skjema leveres i henhold til avtale eller senest innen 15.nov. 


Kjøp av fotballutstyr 

20 Sep, 2017


Seljord fotball har avtale med Intersport Seljord. Som medlem får du 20 prosent rabatt påÌŠ fotballutstyr ved visning av medlemskort.. I tillegg arrangeres det egne klubbkvelder hvor medlemmer får kjøpe sportsutstyr til spesielt gunstige priser. 


Garderober på Eventyrøy/Granvin

20 Sep, 2017


Klubbhuset administreres av fotball gruppa. Forespørsel om nøkler rettes til material forvalter.

Det er ogsåÌŠ mulig Ã¥ bruke møterom på Granvin ved behov for større lokale. 

Granvin kan benyttes i sin helhet vinterstid.

http:// http://www.granvinkulturhus.no

Det anbefales at alle lag benytter garderobene i forbindelse med hjemmekamper og alle treninger. Garderobene kan være et viktig samlingssted for meldinger til spillerne, i tillegg til at det er et viktig sosialt samlingssted. 

Nøkkel/nøkkelkort til bygg fås av material forvalter. 


Forsikring og sikkerhet 

20 Sep, 2017


Alle spillere er kollektivt forsikret gjennom NFFs avtaler. I tillegg anbefaler vi foresatte Ã¥ tegne egen forsikring gjennom vårsamarbeidspartner Sparebanken DIN (Terra forsikring). Mer opplysninger om dette tilbudet kan fås av styret. 

Seljord Fotball dekker ikke egenandel ved skadebehandling, og derfor anbefales høyeste forsikringssum. 

 

Den enkelte spiller kan selv bestille utvidet forsikring. Informasjon fås på fotball forbundet sine egne nettsider. 

https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/

Kjøretøy som transporterer klubbens spillere skal holde et høyt sikkerhetsnivåÌŠ. 


Skader 

20 Sep, 2017


Lagledelsen må sette seg inn i rutiner for utfylling av skademelding, samt enkel skadebehandling.
Ved skader i kamp eller trening må skademelding fylles ut. Skademeldingen finnes bak på nettsiden under ”Dokumenter/Skjema”. Ved utfylling av skademelding husk: 

  • Underskrift av dommer (kamp) eller lagleder (trening) 
  • Leggskinn krysses av JA
  • Kvittering påÌŠ alle utlegg.
  • Skademelding: Ved skade – ring 02033 (skade@idrettshelse.no), Idrettens Skadetelefon 

Skademeldingsskjema

20 Sep, 2017


Gå til Gjensidige.no/idrettsforsikring for å se vilkår, forsikringsbevis og egenandelsbeløp for idrettsforsikringen.

Idrettsforsikringen leveres av ditt særforbund, Gjensidige og Idrettens Skadetelefon som samarbeider tett for å gi deg best mulig behandling.

Ved spørsmål om erstatning

Send e-post til idrettsforsikring.oppgjor@gjensidige.no og (oppgi skadenummer i emnefeltet), eller ring 03100, tast 1 og deretter 5.

Norges Idrettsforbund:

https://partner.agsforsikring.no/nff/

www.idrettshelse.no


Kommunikasjon

20 Sep, 2017


Kommunikasjon mellom de som har en funksjon i fotballgruppa og foreldre/spillere er via Facebook, mail og sms. Det er laget egen retningslinjer for SIL i forhold til bruk av Facebook. Disse skal følges! (link……). Det oppfordres til at alle lag lager sin egen Facebook gruppe slik at informasjonsflyt blir så enkel som mulig. Fotball gruppa skal være papirløst og det oppfordres til at alle forholder seg til dette. Det er lav terskel for å bli kastet ut av Facebook gruppen. Formann i fotballgruppa kontaktes om dette er aktuelt.